Dhr. van Klaveren
Geen COPD-patiënt meer, door vernevelaar

Sinds 2012 gebruik ik de vernevelaar, een Universal Plus Flaem. Ik was al enthousiast en heb al eerder een review geschreven op deze website. Nu wil ik echter nog een keer reageren.

Vanaf het gebruik van de vernevelaar met de zoutoplossing is mijn conditie vooruitgegaan, zijn de ontstekingen weggebleven en zijn de resultaten van de jaarlijkse metingen bij Dekkerswalt Kliniek te Nijmegen sterk verbeterd. Zo sterk, dat ik enkele maanden geleden te horen heb gekregen dat ik niet meer onder de definitie van COPD val en ik geen jaarlijkse afspraak meer hoef te maken. Ik ben nu bijna tachtig jaar en het gaat heel goed!

Dat terwijl ik tot 2012 telkens ieder jaar achteruit ging, veel medicijnen gebruikte en toch enkele malen per jaar een ontsteking opliep waarvoor ik antibiotica voorgeschreven kreeg. Ben heel blij dat ik de vernevelaar van Iedereen Lucht heb ontdekt. En als ik bel wordt ik zelfs herkend aan de telefoon, zeer persoonlijk.

Vriendelijke groeten.

24 mei 2019
Anne-Mirl Bannink-van der Giesen
Irritatie aan keel

Ik heb een de Wi.Neb Flaem aangeschaft voor mijn bronchitis. Na 1 keer vernevelen werd het hoesten meteen al minder en kon ik weer veel beter slapen. Vastzittend slijm komt los en mijn stembanden & keel is minder geïrriteerd van al dat hoesten.

Ik heb ook nog de Rhino clear neusdouche besteld om te gebruiken voor de verstopte neus en holtes van mijn zoontje. Had ik beter gelijk kunnen doen.

Kortom ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden!

Met vr groeten

Anne-Mirl

24 mei 2019
Lut Roosendaal
Sinus vrijhouden lukt wel met de vernevelaar

We zijn heel blij dat we de Wi.Neb Flaem hebben aangeschaft. Deze vernevelaar helpt heel goed om de sinussen vrij te houden en biedt snel verlichting.

Daarom bevelen wij dit apparaat van harte aan. Het werkt beter dan stomen.

We hopen dat meer mensen dit in de toekomst zullen ervaren!

Met vriendelijke groet

24 mei 2019
Catharina J.
Slijmvliezen niet meer droog

Of ik er baat bij heb…?

Ik heb wekenlang last gehad van een heel hardnekkig virus op mijn stem, waardoor mijn slijmvliezen erg droog waren, wat wederom gevolgen had voor mijn stem: ik bleef wat hees. De vernevelaar brengt het vocht tot aan mijn stembanden, en dat is aangenaam. In zoverre lijkt het mij goed te helpen. Ik heb er baat bij.

Met vriendelijke groet,

~ Catharina

24 mei 2019
Mw. O. van de Logt
Alle bijholtes schoon en geen hoest meer

Ik had al 5 jaar chronisch verstopte bijholtes. Niets hielp, ook een operatie helaas niet.

Na 2 maanden vernevelen is er (weer) een CT scan van de holtes gemaakt. De KNO arts kon zijn ogen niet geloven; alles was schoon!!!

Verder heb ik het nooit meer benauwd en mijn chronische hoest ben ik ook kwijt. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is de waarheid.

De longarts zei dat hij de vernevelaar nooit aan zou raden (ivm hygiëne??). Ik snap wel dat hij de Wi.Neb niet aanraadt, ik kom nooit meer bij hem!

Ik moet wèl 3x per dag blijven vernevelen. Toen ik geen klachten meer had, ben ik gestopt en dat was niet slim.

Ik heb het nu in mijn dag ingepast. Net als tandenpoetsen. Tijdens het vernevelen speel ik een spelletje op mijn telefoon of scroll wat door Instagram, dan zijn die 10 minuten zó om!

Groeten van een tevreden gebruiker

24 mei 2019
Mw. Y. Scheulderman
Zeer goede service bij fijne Wineb Go

Hierbij wil ik u laten weten dat ik na de eerste aanloop moeilijkheid, welke met een snelle service opgelost werd,  een prima vakantie heb gehad met volop vrijheid  doordat ik overal gebruik heb kunnen maken van mijn  WiNeb Go vernevelaar door middel van de accu. Erg fijn apparaat.

Met vriendelijke groet

Y. Scheulderman

13 juni 2018
Xaviera Plas-Plooij
Geen allergische astma meer sinds het vernevelen en mijn stem terug!

Sinds het vernevelen ben ik medicijn-vrij voor mijn allergische astma. Als ik eerlijk zeg wat voor enorm positieve invloed de vernevelaar op mijn leven heeft dan lijkt het bijna ongeloofwaardige reclame. Toch is het echt waar. Ik heb een zeer ernstige stof- en huisdieren-allergie en hooikoorts. Jarenlang gebruikte ik Ventolin, waar je lichaam uiteindelijk wel een went, maar het blijft een rotmiddel. Op een gegeven moment was dit niet meer genoeg en had ik Symbicort nodig. Hiervan is mijn keel en stem, ook al spoelde ik grondig, ernstig beschadigd. Ik kwam met Iedereenlucht.nl in contact op het moment dat ik al bijna niet meer kon praten. Vreselijk. Meteen na DE EERSTE KEER vernevelen voelde ik  dat mijn stem zachter aanvoelde. Na twee keer kwam er weer geluid uit. Na drie keer, dus in slechts 24 uur, praatte ik weer. Ik vernevel nu al twee weken, en omdat het zo slecht met me ging, 3 keer per dag. En ik heb geen Ventolin of Symbicort meer nodig gehad! Niets meer! Ik weet af en toe niet of ik nou blij moet zijn (ben ik natuurlijk wel!) of ook boos… Waarom zijn mij die vreselijke medicijnen voorgeschreven als de oplossing in water en zout lag? Ik run meerdere bedrijven en moest bijna de dagelijkse leiding overdragen omdat ik niet meer kon praten. Mijn werk opzeggen, als mijn kinderen vielen kon ik niet roepen dat ik er aan kwam…vreselijk!  Iedere nacht werd ik benauwd wakker en moest mijn man me helpen met de puffer want zelf had ik al geen kracht meer om hem aan de mond te zetten. En toch ging ik door. Bek af was ik. Nu heb ik een heel nieuw leven terug. Ik ben energieker dan ooit, nooit meer benauwd, kan zelfs weer een klein beetje conditie training doen en, misschien wel het mooiste van allemaal… ik heb mijn stem weer terug! Ik vind het een schande dat dit soort apparaten niet aangeraden worden door artsen. Ik heb echt mijn leven terug gekregen door de vernevelaar van Iedereenlucht.nl.

23 maart 2017
C. Keijzer
Zeer tevreden met vernevelaar Universal Plus

Ik ben heel erg tevreden over deze vernevelaar. Ik gebruik hem als zangeres nu driekwart jaar en hij  is een soort vriendje geworden. Hij is klein, ziet er mooi uit en werkt super. Geruisloos bovendien. Ik neem hem overal mee naar toe en kan hem iedereen aanraden.

1 maart 2017
Evelyn Kallansee
Voor zangers en zangeressen is de vernevelaar een zegen!

Ik ben zangeres en heb vaak last van droge lucht van airco in hotels en vliegtuigen. Soms zo erg dat ik er hees van ben. Ik heb de Wineb Go aangeschaft. De ultieme test was naar Casablanca vliegen, luxe (airco) hotel, en veel uitlaatgassen van verkeer. Ik heb nergens last van gehad…een zegen!!! Alleen maakt de accu wel heel veel herrie, s avonds op de kamer..was bang dat er over geklaagd  zou worden, lol.

26 april 2015
Dhr. A. van der Lee
Meer reuk en geen lucht tekort meer

Tot nu toe is mijn ervaring met de vernevelaar zeer goed.
Ik gebruik de vernevelaar om de dag en dat werkt al goed tegen mijn COPD.
Door het vernevelen gebruik ik ook nog maar de helft van de medicijnen  die ik normaal gebruikte en ik heb veel meer lucht gekregen.
Ook mijn reuk is veel beter en tot nu toe heb ik geen aanval meer gehad van lucht tekort (geen lucht krijgen na zware inspanning).
Ik ben dus zeer tevreden tot nu toe.

Vriendelijke groet,

Dhr. A. van der Lee

22 maart 2015
Dhr. Coen H.
Ik kan nóg niet geloven dat de vernevelaar werkt

Enige tijd terug (September 2014) heb ik de Wineb Basic (Flaem Nuova) bij u gekocht omdat ik vaak voorhoofdsholteontsteking had. Hij bevalt uitstekend, ik kan nog altijd niet geloven dat ik er vanaf ben.

Vriendelijke groet,

Dhr. Coen H.
Bremerhaven Dld

3 maart 2015
Dhr. C. Hofstede
Chronische bijholteontsteking voorbij met vernevelen

Beste Iedereen Lucht,

Inmiddels ben ik wat maandjes verder met de vernevelaar. Ik heb me keurig aan uw uitgebreide instructies gehouden, een maand lang 3xdaags vernevelen met zo’n 18g zout/liter c.a. 10-15 min per keer. U had 9 gram aangegeven, maar ik heb 18 gram gekozen, 2% zoutoplossing. Ik lijk van mijn chronische bijholteontsteking verlost te zijn. Ik had nooit het idee dat er ongewoon veel slijm loskwam maar het hield m’n neus lekker open. Sinds november gebruik ik em af en toe en dat lijkt voldoende.
Voor mij is dat ongelofelijk veel winst, ik weet niet hoe vaak ik antibiotica gehad heb maar zo’n twee keer per jaar was standaard + minstens een week uit de roulatie.

Ik kan er kort over zijn, een prima ding die vernevelaar.

Groeten Coen

9 december 2014