Over Ons

Start Iedereen Lucht

Iedereen Lucht is gestart op de wijze waarop de meeste bezoekers ook beginnen; vanuit een eigen noodzaak om een oplossing te krijgen voor luchtwegproblemen.

De oprichtster van Iedereen Lucht is op de vernevelaars gestuit gedurende een noodzakelijke vakantie voor haar moeder (COPD-patiënt) in Oostenrijk. Ondanks de bergen gebruiken ze daar ook de zoutnevel. Niet voor niets gebruiken we foto’s waar zowel de bergen als de zee op voorkomen.

Vervolg

Wegens ziekte kon de oprichtster Iedereen Lucht niet voortzetten en na enige tijd nadenken besloot ze om het ter overname aan te bieden. Op dat moment was de huidige eigenaar zoekende naar een oplossing voor zijn kinderen in verband met……luchtwegproblemen. Zo kon de overname snel tot stand komen.

Missie

Iedereen Lucht wil de bekendheid vergroten van de goede werking van de zoutnevel.

Strategie

Fysiologisch zout kan iedereen maken maar een goede vernevelaar is moeilijker te verkrijgen. Vandaar dat Iedereen Lucht op zoek is gegaan naar een goede vernevelaar en importeur is geworden van het merk Flaem Nuova; één van de voorlopers van de aerosoltherapie en fabrikant van zeer goede vernevelaars. Beschikbaarheid van goede vernevelaars en bekendheid over de werkingen van fysiologisch zout zijn de ingrediënten om de missie te laten slagen.

Participeren

We nodigen graag iedereen uit om ervaringen met ons te delen, zowel over de werking als over het gebruik. We hebben de website juist ingericht om vooral veel informatie te geven.
Daarnaast willen we graag bereiken dat op meerdere plaatsen in Nederland onze vernevelaars beschikbaar komen. Mocht u een verkooppunt weten die hiervoor geschikt is en geïnteresseerd is dan horen we dat graag.