Mw. Y. Scheulderman
Zeer goede service bij fijne Wineb Go

Hierbij wil ik u laten weten dat ik na de eerste aanloop moeilijkheid, welke met een snelle service opgelost werd,  een prima vakantie heb gehad met volop vrijheid  doordat ik overal gebruik heb kunnen maken van mijn  WiNeb Go vernevelaar door middel van de accu. Erg fijn apparaat.

Met vriendelijke groet

Y. Scheulderman

13 juni 2018
Xaviera Plas-Plooij
Geen allergische astma meer sinds het vernevelen en mijn stem terug!

Sinds het vernevelen ben ik medicijn-vrij voor mijn allergische astma. Als ik eerlijk zeg wat voor enorm positieve invloed de vernevelaar op mijn leven heeft dan lijkt het bijna ongeloofwaardige reclame. Toch is het echt waar. Ik heb een zeer ernstige stof- en huisdieren-allergie en hooikoorts. Jarenlang gebruikte ik Ventolin, waar je lichaam uiteindelijk wel een went, maar het blijft een rotmiddel. Op een gegeven moment was dit niet meer genoeg en had ik Symbicort nodig. Hiervan is mijn keel en stem, ook al spoelde ik grondig, ernstig beschadigd. Ik kwam met Iedereenlucht.nl in contact op het moment dat ik al bijna niet meer kon praten. Vreselijk. Meteen na DE EERSTE KEER vernevelen voelde ik  dat mijn stem zachter aanvoelde. Na twee keer kwam er weer geluid uit. Na drie keer, dus in slechts 24 uur, praatte ik weer. Ik vernevel nu al twee weken, en omdat het zo slecht met me ging, 3 keer per dag. En ik heb geen Ventolin of Symbicort meer nodig gehad! Niets meer! Ik weet af en toe niet of ik nou blij moet zijn (ben ik natuurlijk wel!) of ook boos… Waarom zijn mij die vreselijke medicijnen voorgeschreven als de oplossing in water en zout lag? Ik run meerdere bedrijven en moest bijna de dagelijkse leiding overdragen omdat ik niet meer kon praten. Mijn werk opzeggen, als mijn kinderen vielen kon ik niet roepen dat ik er aan kwam…vreselijk!  Iedere nacht werd ik benauwd wakker en moest mijn man me helpen met de puffer want zelf had ik al geen kracht meer om hem aan de mond te zetten. En toch ging ik door. Bek af was ik. Nu heb ik een heel nieuw leven terug. Ik ben energieker dan ooit, nooit meer benauwd, kan zelfs weer een klein beetje conditie training doen en, misschien wel het mooiste van allemaal… ik heb mijn stem weer terug! Ik vind het een schande dat dit soort apparaten niet aangeraden worden door artsen. Ik heb echt mijn leven terug gekregen door de vernevelaar van Iedereenlucht.nl.

23 maart 2017
C. Keijzer
Zeer tevreden met vernevelaar Universal Plus

Ik ben heel erg tevreden over deze vernevelaar. Ik gebruik hem als zangeres nu driekwart jaar en hij  is een soort vriendje geworden. Hij is klein, ziet er mooi uit en werkt super. Geruisloos bovendien. Ik neem hem overal mee naar toe en kan hem iedereen aanraden.

1 maart 2017
Evelyn Kallansee
Voor zangers en zangeressen is de vernevelaar een zegen!

Ik ben zangeres en heb vaak last van droge lucht van airco in hotels en vliegtuigen. Soms zo erg dat ik er hees van ben. Ik heb de Wineb Go aangeschaft. De ultieme test was naar Casablanca vliegen, luxe (airco) hotel, en veel uitlaatgassen van verkeer. Ik heb nergens last van gehad…een zegen!!! Alleen maakt de accu wel heel veel herrie, s avonds op de kamer..was bang dat er over geklaagd  zou worden, lol.

26 april 2015
Dhr. A. van der Lee
Meer reuk en geen lucht tekort meer

Tot nu toe is mijn ervaring met de vernevelaar zeer goed.
Ik gebruik de vernevelaar om de dag en dat werkt al goed tegen mijn COPD.
Door het vernevelen gebruik ik ook nog maar de helft van de medicijnen  die ik normaal gebruikte en ik heb veel meer lucht gekregen.
Ook mijn reuk is veel beter en tot nu toe heb ik geen aanval meer gehad van lucht tekort (geen lucht krijgen na zware inspanning).
Ik ben dus zeer tevreden tot nu toe.

Vriendelijke groet,

Dhr. A. van der Lee

22 maart 2015
Dhr. Coen H.
Ik kan nóg niet geloven dat de vernevelaar werkt

Enige tijd terug (September 2014) heb ik de Wineb Basic (Flaem Nuova) bij u gekocht omdat ik vaak voorhoofdsholteontsteking had. Hij bevalt uitstekend, ik kan nog altijd niet geloven dat ik er vanaf ben.

Vriendelijke groet,

Dhr. Coen H.
Bremerhaven Dld

3 maart 2015
Dhr. C. Hofstede
Chronische bijholteontsteking voorbij met vernevelen

Beste Iedereen Lucht,

Inmiddels ben ik wat maandjes verder met de vernevelaar. Ik heb me keurig aan uw uitgebreide instructies gehouden, een maand lang 3xdaags vernevelen met zo’n 18g zout/liter c.a. 10-15 min per keer. U had 9 gram aangegeven, maar ik heb 18 gram gekozen, 2% zoutoplossing. Ik lijk van mijn chronische bijholteontsteking verlost te zijn. Ik had nooit het idee dat er ongewoon veel slijm loskwam maar het hield m’n neus lekker open. Sinds november gebruik ik em af en toe en dat lijkt voldoende.
Voor mij is dat ongelofelijk veel winst, ik weet niet hoe vaak ik antibiotica gehad heb maar zo’n twee keer per jaar was standaard + minstens een week uit de roulatie.

Ik kan er kort over zijn, een prima ding die vernevelaar.

Groeten Coen

9 december 2014
Ria
Ik heb geen antibiotica kuren meer nodig

Ik gebruik de vernevelaar aangezien ik elke winter behoorlijk verkouden ben.

Na het gebruik van de vernevelaar met fysiologische zoutoplossing kan ik mijn holtes beter vrij houden en heb ik geen antibiotica kuren meer nodig.

Ook mijn ziekte verzuim is verminderd

Gewoon stomen helpt niet, de vernevelaar werkt veel beter naar de holtes toe en het verbruik van medicijnen en neusspray wordt drastisch verminderd.

Ik hoop dat er in de toekomst meer mensen er bij baat kunnen hebben,

En het bespaart kosten door minder bezoek aan arts en medicijnen

Groet Ria

12 juni 2014
H. den Breejen
Vernevelen helpt mij bij astma / bronchitis

Hallo,

Ik gebruik de Universal Plus nu iedere dag en moet zeggen dat het na enkele dagen zeker helpt tegen mijn astma / bronchitis.
Ik was verrast hoe stil het apparaat is en de zeer fijne concentratie van de nevel. Het lijkt meer op rook dan op waterdamp.
Ik merk dat dit dieper in de longen doordringt dan wanneer ik met gewoon kokend water stoom. Het slijm dat ik ophoest smaakt
ook naar zout en wordt iedere dag dunner en minder taai.

M.v.g.
H. den Breejen

12 juni 2014
M. Kistenkas
Meer lucht, minder medicijnen en goede service!

Beste meneer Naber,

Fantastisch, ik gebruik de Flaem Nuova universal plus nu bijna 2 jaar elke dag voor mijn astma/bronchitis.

Wat een verademing is dit, Ik hoest slijm met groot gemak op en mede door meer beweging en gezonde voeding,en homeopathische capsules (Astragalus) ben ik sinds oktober met het gebruik van medicijnen gestopt….wow.Ik voel me echt prima.

Toen mijn oplader kapot bleek te zijn, heeft dhr. Naber mij direct een nieuwe gestuurd en kon ik de volgende dag gelukkig weer van mijn vernevelaar gebruik maken.Klasse hoor, wat een geweldige service, heel erg bedankt hiervoor.

Ik kan niet meer zonder en ben veel actiever en fitter dan voorheen.

Met vriendelijke groet,
Mw. M. Kistenkas

12 juni 2014
Dhr. K. Caberg
Snelle levering, vlotte aanpak, vriendelijke service

Geachte heer,

Als apotheek in België heb ik uw website gevonden nadat wij geen onderdelen meer konden krijgen bij de oude leverancier. We hebben al een aantal keren bij u mogen bestellen.

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke service en de vlotte aanpak. Ook voor de snelle levering!

Vriendelijke groeten,

Dhr. K. Caberg
Apotheek Farma Koersel.

26 februari 2014
Dhr. C. Boer
Met de vernevelaar van het hoesten af!

Goedenavond,

In antwoord op uw vraag of alles naar wens is met de vernevelaar, moet ik volmondig ja op zeggen.

Mijn KNO arts vond het in ieder geval een verstandige keus.
Nadat ik de vernevelaar had ontvangen en ben gaan gebruiken was ik binnen de kortste keren van het hoesten af.
Zo nu en dan gebruik ik hem nog wel een om de voorhoofdsholte schoon te houden.
Kortom een geweldig apparaat, die ik iedereen met regelmatige verkoudheids verschijnselen kan aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Dhr. C. Boer

26 februari 2014