Benauwdheid en Longproblemen

Vernevelen helpt direct bij de oorzaken van benauwdheid!

Benauwdheid kost energie

Veel COPD patiënten en astmapatiënten hebben last van benauwdheid en minder goed functionerende longen. Ieder mens ademt per dag ongeveer 23.000 keer. Geen wonder dat COPD-patiënten moe zijn. Het ademhalen kost heel veel moeite en kracht en alleen daardoor is men dus veel energie kwijt. Doordat vaak het longvolume afgenomen is kan men die energie eigenlijk niet missen.

Benauwdheid

Oorzaken benauwdheid

De benauwdheid heeft meerdere oorzaken en dat heeft ook te maken met de verschillen tussen COPD en Astma.

Infectie aan de bronchiën, nauwer wordende luchtwegen, slijmvorming, spiertracties van de longblaasjes zijn allemaal redenen om het benauwd te krijgen.

En als vervolgens de weersomstandigheden niet meewerken, of mensen allergisch blijken te zijn, treedt de benauwdheid alleen nog maar eerder op en wordt ook erger. Dat is een heel beangstigend gevoel. Voor gezonde mensen is dit te vergelijken met het ademhalen door een rietje. Maar gezonde mensen kunnen het rietje gewoon weer weghalen. Mensen met benauwdheid kunnen dat niet.

Benauwdheid

Zoutnevel werkt op de oorzaken

Vernevelen werkt direct in op de oorzaken van de benauwdheid. De zoutnevel kan naast de bestaande medicatie gebruikt worden en ook zo vaak als gewenst. Veel COPD-patiënten die niet verder geholpen werden hebben heel veel baat bij de vernevelaars van Iedereen Lucht. Het werkt echt!
Neemt u eens kennis van de ervaringen van deze klanten.

Daarnaast blijkt dat de ruimte waarin mensen verblijven ook veel invloed heeft op de mate waarin men klachten ervaart. Onderzoek wijst uit dat juist dan ook persoonlijk vernevelen de sleutel kan zijn tot verlichting. Vooral voor mensen die geen perfecte longfunctie hebben.

Jonge kinderen benauwd

Vaak verkouden of soms zelfs een aanval van pseudokroep is bij kinderen veel heftiger dan bij volwassenen. Oude adviezen geven aan dat kinderen dan moeten stomen of onder de hete douche moeten. Onderzoek heeft uitgewezen dat stomen eigenlijk nauwelijks helpt. En echt stoom is natuurlijk al te heet voor mensen, laat staan jonge kinderen/baby’s. Bij Oei ik Groei is een artikel opgenomen over de mogelijkheden van vernevelen. Klik hier voor het artikel. De vernevelaars van Iedereen Lucht zijn allemaal geschikt, maar met name voor kinderen is een aparte vernevelaar ontwikkeld: de Ladybug.